Відомий стереотип про те, що велика кількість статевих контактів - корисно, розбили у мотлох, виявилося: багато сексу - багато проблем із самопочуттям та здоров'ям. Так, вчені з США протягом 10 років вивчали зв'язок кількості статевих контактів і шкоду, яку вони приносять здоров'ю.

Про це пишуть американські наукові видання.

За інформацією вчених, для перевірки до дослідження залучили добровольців, яких поділили на три загальні групи 18-29 років, 30-39 років та 40-49 років. Тривалі спостереження показали, що якщо перевищувати рекомендовану кількість сексу, то гормональний фон організму починає погіршуватися.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Найоптимальніша нешкідлива кількість статевих актів у молодих людей – 112 раз на рік, для другої вікової категорії – 86, для третьої – 69. Наголошується, що ці рамки не чіткі і не суворі — в залежності від індивідуальних особливостей організму і психіки ці "норми" можуть бути менше або більше. Але навіть у цьому випадку у кожної людини є своя власна "нешкідлива" кількість сексу, яку не варто перевищувати, щоб не нашкодити самому собі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що застосовуючи лікарські препарати на свій розсуд, можна не тільки нашкодити своєму здоров'ю, але і згубно вплинути на нього. Особливо це стосується підлітків, які дуже часто вкрай нерозважливо ставляться до всього, а до препаратів зокрема.

Бажаючи придбати нового досвіду, молоді люди бездумно відчувають на собі дію "блакитної пігулки" – Віагри, не замислюючись над тим, до яких серйозних наслідків може призвести безконтрольне приймання цього препарату.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва підтвердила статус зірки Playboy.

Як повідомляв Знай.uа дівчина зуміла народити дитину, залишившись незайманою: дивовижна історія.

Знай.uа писав, Лорак обурила мережу вульгарним фото: голодна на "полуничку".

Дивіться відео по темі: