Про здоров'я жінки ходить безліч міфів. Лікар-гінеколог, ендокринолог і репродуктолог Тунзала Ибадова розповіла про головні помилки.

Існує думка, що на рак грудей і матки впливає сексуальна життя, однак лікар пояснює, що є ряд факторів, які до цього призводять. Зовнішні – паління, хімічні фактори, опромінення і внутрішні – психоемоційні та ендокринні.

У другу групу частково можна віднести секс, адже інтим – це не тільки близькість, але і викид гормонів.

Однак тільки відсутність інтимної близькості не може стати причиною виникнення небезпечного захворювання. До того ж в житті людини існує безліч речей, які можуть порадувати і стимулювати викид гормонів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше повідомлялося, що найоптимальніше нешкідливе кількість статевих актів у молодих людей – 112 раз у рік, для другої вікової категорії – 86, для третьої – 69. Наголошується, що ці рамки не чіткі і не суворі — в залежності від індивідуальних особливостей організму і психіки ці "норми" може бути менше або більше. Але навіть у цьому випадку у кожної людини є своє власне "нешкідливе" кількість сексу, яке не варто перевищувати, щоб не нашкодити самому собі.

Нагадаємо, Комаровський розповів усю правду про кисневі коктейлі. Про користь такого коктейлю, Комаровський висловив сумніви

Як повідомляв Знай. ua, вчені будуть лікувати рани і опіки надрукованій шкірою. Швидкий і високотехнологічний спосіб пересадити шкіру з допомогою інноваційного биопринтера.

Знай. ua писав, що дієта йо-йо: чим небезпечні постійні скачки ваги. Американська асоціація вивчила вплив ефекту йо-йо на здоров'я серця.