Оральний секс зменшує ймовірність виникнення повторних викиднів.

Як пише Health, до такого висновку прийшли дослідники після вивчення впливу сперми на патологічне переривання вагітності.

У рамках дослідження команда вчених зібрала дві групи жінок. У першу увійшли учасниці, у яких прозишоло мінімум три непояснених викидня до двадцятого тижня вагітності. Друга контрольна група складалася з жінок, вагітність яких була нерегулярною.

Оральний секс

Після опитування всіх жінок про їх сексуальні уподобання дослідники з'ясували, що 41 з 72 учасниц, які перенесли повторні викидні, займалися оральним сексом, а 70 з 96 жінок у контрольній групі заявили, що також робили мінет своїм партнерам.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Дослідники не стверджують, що оральний секс запобігає викидню, проте відзначили зв'язок між мінетом і більш низьким рівнем повторюваних викиднів серед обстежуваних.

Вчені вважають, що оральний вплив сперми "змінює імунну систему матері, приводячи до збільшення числа живонароджень".

Оральний секс

Дослідники визнають, що розмір вибірки для дослідження був невеликим. Експерти сподіваються, що інші вчені також вивчать питання впливу сперми на викидні в майбутньому.

За деякими оцінками, близько 1 % жінок по всьому світу стикаються з повторними викиднями, і в багатьох випадках причина так і залишається невстановленою.

Дослідники припустили, що оральне вплив сперми може сприяти підвищенню толерантності материнського організму до батьківських антигенів, потенційно знижуючи шанси на викидень.

Оральний секс

Нагадаємо, довгоживучі сперматозоїди з більшою ймовірністю призводять до народження здорового потомства. Якщо точніше, їх потомство виробляє все більше і більше здорових нащадків протягом всього свого життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа" високі дози віагри можуть призвести до порушення колірного зору.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, вчені розробили пристрій і додаток, що за допомогою камери телефону, оцінюють якість сперматозоїдів у чоловіків.