Дієтологи розповіли жінкам з фігурою «пісочний годинник», яких продуктів варто уникати, щоб не набрати зайву вагу.

Бувають різні типи фігури, серед яких є «пісочний годинник». Саме цей вид будови жіночого тіла вважається еталоном краси вже не одне століття. Рівні по ширині стегна і плечі, осина талія, жіночні форми і вигини – все це про дівчат цього типу.

У той же час власницям ідеальної фігури доводиться платити за подарунок природи. Вся справа в тому, що надмірна вага йде від них дуже довго (до того ж позбутися від неї не просто). Дієтологи рекомендують обмежувати себе не лише в солодкому, але і в борошняному.

Більш того, часто «пісочний годинник» відмовляє собі майже у всьому. Для них немає окремої категорії продуктів, які можуть спровокувати появу зайвих кілограмів. Фахівці закликають регулярно стежити за раціоном, робити харчування збалансованим, прийом їжі – дробовим, а також вибирати комбіновані дієти.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазвичай пропорції тіла такої жінки гармонійні, тому не потрібно боятися внести дисбаланс і перекачати верхню або нижню частину тіла. Краще всього під час тренувань приділяти увагу всім групам м'язів. Підійде аквааеробіка, водне поло чи плавання в басейні.

Як стверджують експерти, дівчата з фігурою «пісочний годинник» виглядають гармонійно в будь-якій вазі. Перевага даної постаті в тому, що їхні плечі і стегна майже одного обсягу, а талія дуже тонка і складає різницю з стегнами і грудьми приблизно 15 см. Як правило, надмірна вага на такій фігурі розподіляється рівномірно по всьому тілу.

Нагадаємо, що врач-дієтолог Наталія Самойленко дала поради по збалансованому харчуванню і склала свій рейтинг напоїв, які руйнують всі ваші мрії схуднути.

Як повідомляв портал Знай.uа, дієтолог Ольга Усенко розповіла, що продукти, які будуть бродити в організмі, найбільше заважають процесу схуднення.

Також портал Знай.uа писав, що вчені з Каліфорнійського університету виявили поширену помилку, яку допускають люди, намагаючись схуднути.