Психологи розповіли, чому сімейним парам не завадить перейти на нову систему життя. Чому це так важливо та на що впливає?

Мова йде про сон на окремих ліжках та навіть у різних кімнатах. Якщо раніше цю ідею сприймали, як кінець стосункам, то зараз все більше пар практикують це і таким чином рятуються від розлучення.

сімейна пара

Про це пише "U-news".

Хропіння чоловіка для когось може здатися чимось не надто серйозним, але в реальності він може стати одним з приводів для розлучення. Справа в тому, що якість сну людини безпосередньо впливає на загальну якість її життя. Якщо хто-то хронічно не висипається через те, що лежить поруч та хропе не вухо, то з часом навіть найглибша любов може перерости в ненависть.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Статистика показує, що все більша кількість партнерів обирають такий варіант відпочинку в різних кімнатах, у першу чергу, щоб виспатись.

сон окремо

Це стосується не тільки тих сімей, в яких партнери хропуть. Іноді люди занадто часто рухаються у сні, часом воліють лягати спати пізніше, ніж їх партнери, з-за чого їх просто будять. Хтось занадто інтенсивно потіє, а хтось перетягує на себе ковдру. Все це дуже дратує і заважає висипатися.

Комусь може здатися, що якщо люди вирішують спати роздільно, то це говорить про охолодження у їхніх стосунках. Існує навіть стійка картинка у фільмах і книгах, коли дружини і чоловіки сплять окремо, і вона свідчить про те, що в родині негаразди або сварки. У реальності, сьогодні роздільний сон частіше свідчить про спроби зберегти сім'ю, ніж про прагнення її зруйнувати. Дослідження в Австралії продемонструвало, що вже більше 200 тисяч пар тепер сплять в різних спальнях саме для того, щоб уникнути розлучення.

"Сон у різних приміщеннях абсолютно не виключає емоційної близькості партнерів, - розповідає психолог з Нью-Йорка Тамара Грін.

Також психолог стверджує, що така практика не погіршить сексуальні стосунки партнерів, а в деяких випадках навіть зміцнить їх.

Коли люди сплять по різних кімнатах, вони можуть нормально розслабитися та відпочити. Зникає фізичне та емоційне напруження, з'являється збудження та пристрасть.

Це абсолютно правильне рішення в тому випадку, якщо сон з близькою людиною не дозволяє повноцінно виспатись та відновити сили.

Нагадаємо, колишня дружина Антона Лірника Лера Бородіна розкрила секрети свого сімейного життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікіта Добринін зізнався про інтим на шоу "Холостяк".

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, як виявити ідеального коханця до інтиму.