Коли людина має на руках великі гроші - їй здається, що вона всемогутня. Втім, це не робить її безсмертною. У Москві з невідомих причин наклав на себе руки колишній глава архітектурного фонду СРСР Юрій Дікарєв. Кажуть, що на старості років він відчував себе хворим і непотрібним близьким, хоча сім'я Дикарева його дуже любила. Про це повідомляє Telegram-канал Lifeshot:

"Юрій Дікарєв застрелився у своїй квартирі. Як зізнаються близькі, він не хотів бути тягарем для сім'ї, втомився боротися з болем. Після чергової відмови від швидкої, яку хотіла викликати дочка пенсіонера, він замкнувся у своїй кімнаті, дістав трофейний німецький пістолет і вистрілив собі у скроню".

Дікарєв не хотів бути тягарем близьким

Дочку чиновника розповіла, що вони почули гучний хлопок, перебуваючи в квартирі разом з онукою.

Звук був схожий на падіння книги. Коли домашні відкрили двері, вона піддалася з працею. Її підпирало вже неживе тіло, а по підлозі розливалася калюжа крові.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відомо, що Юрій Дікарєв очолював архітектурний фонд СРСР і був директором Московського будинку архітектора. У 1992 році вийшов на пенсію. Чоловік тяжко хворів, переніс три інсульти, страждав на діабет.

З його онукою зараз працює дитячий психолог.

Нагадаємо, вбита горем мати благає українців про допомогу - сина душили, били головою об підлогу, на тілі немає живого місця від синців.

Також ми писали, розкрито нові подробиці самогубства Кейта Флінта - лідера The Prodigy. Стало відомо про сімейну трагедію музиканта.

Соліст The Prodigy Кіт Флінт покінчив життя самогубством у понеділок, 4 березня. Його знайшли мертвим у власному будинку.

З'явилися версії та причини такого несподіваного вчинку музиканта.

Відомо, що Кіт знаходився в процесі розлучення з дружиною, японкою Маюмі Каї, також відомої як DJ MAYUMI.

Як повідомляв Знай. ua, смерть соліста The Prodigy пов'язана зі страшним прокляттям: слідом за Стівом Джобсом, Уїтні Х'юстон і Робіном Вільямсом.