Буквально нещодавно з'ясувалося, що часник є вкрай небезпечним для жіночого здоров'я. Це стосується тих випадків, коли він знаходиться безпосередньо в піхві. Швидше за все, до цього моменту ви навряд чи думали про те, щоб помістити у піхву часточку часнику.

Однак деякі жінки дійсно використовують цю рослину, сподіваючись таким способом вилікуватися від молочниці та інших бактеріальних інфекцій.

Так, днями гінеколог з Сан-Франциско Дженніфер Гантер запустила в соцмережі Twitter тред, який буквально благає дівчат і жінок перестати класти у піхву часник. За її словами, це марно — у кращому випадку.

Гантер попереджає, що часник не стерильний, і може занести в організм серйозну інфекцію. По-друге, щільні волокна часнику можуть пошкодити стінки піхви.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

По-третє, діставати роздроблений часник нерідко доводиться колегам Гантер. По-четверте, і це найсерйозніше — у часнику з задоволенням живе і процвітає збудник небезпечної хвороби ботулізму — бактерія клостридія.

У кінці публікації доктор зазначила, що 50-70% жінок, які користуються таким «народний» засобом, нічим не хворі з самого початку і можуть просто почекати — дискомфорт піде так само швидко, як і після неналежного використання часнику.

Нагадаємо, чи варто займатися мастурбацією, чи шкідлива вона в юнацькому віці і як правильно навчиться себе пестити. На ці питання відповіла Знай.uа відомий український сексолог Людмила Ніжиловська.

Як повідомляв портал Знай.uа, болісні симптоми менопаузи запропонували лікувати голками. Так медики з'ясували, що короткий курс акупунктури полегшує симптоми менопаузи.

Також портал Знай.uа писав, що виробництво "вагінального" пива запустила варшавська пивоварня The Order Of Yoni. Слово Yoni в перекладі з санскриту означає "вагіна".