Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про страшну алергію.

"Запитання. Яйця і алергічна реакція у дітей?

Відповідь. Так, дуже важливо. Дійсно обмеження на яйця дуже часто пов'язані з тим, що є алергічна реакція на яйця, при чому найчастіше алергічна реакція виникає саме на білок яйця. Що таке реальна алергія на яйця? Найнебезпечніша. Це алергія, яка проявляється в дуже важкій формі, на дуже невелику кількість яєчного білка. Поставити діагноз можна таким чином: берете яєчний білок, берете мамин чистий палець і вмочаєте його в білок. Потім берете дитину за губу, відтягуєте її, і з внутрішньої сторони губи змащуєте. Якщо губа через кілька секунд опухне – це означає, що у дитини алергія на яйця, і така алергія є протипоказанням до вакцинації", - розповів лікар.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.