Ідеальний інтим - міф чи реальність? Сексологи розповіли, що змусить вас літати в небесах від близькості зі своїм пратнером.

Всього п'ять секретів якісного сексу.

Прийняття свого тіла

Кожна жінка не лише повинна приймати себе такою, яка вона є, а вона ще повинна пишатися своїм тілом, яким би воно не було.

Кожен чоловік хоче мати поряд з собою жінку-Королеву. Я не сказала жінку-модель або жінку, найкрасивішу в світі. У кожного чоловіка свої поняття про красу. Він може закохатися і в маленьку жінку, і з зайвою вагою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо ж жінка постійно говориять про свй целюліт на попі, чи складки на животі, у чоловіка виникає відчуття, що йом підсунули "зіпсований товар".

Куди ж без жартів

Для ідеального сексу потрібно також матигарне почуття гумору. Здивовані?

Якщо під час сексу виникає якась незручна ситуація, можна завжди розрядити обстановку чимось смішним - жартом або цікавими спогадами на цю тему.

Тактовність і в ліжку

У сексі як ніде нас легко образити, тому що ми не тільки оголені фізично, ми оголені душевно. І фрази типу: "А що він у тебе такий маленький", "Ти вже все? Щось ти швидко сьогодні ..." можуть надовго відбити у чоловіка бажання займатися з вами сексом.

Тому бажаючи відновити свій статус супер-мачо, що він побіжить шукати собі іншу жінку, яка йому підтвердить, що у нього все в нормі.

Чоловік хоче ігор

І грайлива жінка завжди зможе так багатозначно з хитрою посмішкою подивитися на чоловіка навіть у людному місці, що він насилу зможе дочекатися того моменту, коли вони залишаться наодинці.

Таким грайливим настроєм жінка демонструє, що вона не закомплексована, а це у ліжку чоловіки цінують понад усе.

Любити це та бути готовим до нових відкриттів

Непотрібно під час заняття сексом думати, як це виглядає з боку. Потрібно наповну віддатися своїм посчуттям та відчуттям, лише тоді ви зможете досягти результату.

Жінка не повинна бути ханжею і якщо вона буде легко говорити на будь-які теми сексуального плану, чоловік зможе їй довіритися і розповідати про свої фантазії. Вони разом зможуть обговорювати якісь виниклі проблеми в сексі і не тільки, і це не зруйнує їхні стосунки.

Нагадаємо, зірка "Дом 2" відновила невинність.

Як повідомляв портал Знай.ua, як відрізнити самця від лінивця в ліжку.

Також Знай.ua писав про те, що психолог назвав несподівані причини зради чоловіків.