Андрій Безносенко — онкохірург, головний лікар Національного інституту раку, — розповів, що в Україні вдалося створити унікальну вакцину від раку. Про це передає Clutch.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Докторові поставили одне з найбільш частих питань про рак: чи існує вакцина від раку і доступна вона українцям. На що онкохірург дав несподіваний відповідь:

"Так, це правда. В інституті розроблена і вже застосовується вакцина проти раку. Це не сироватка, це вакцина, яка береться з тканини пухлини, обробляється і потім назад вводиться пацієнтам в організм. Але треба розуміти, що це не стандартне, а експериментальне лікування. В Україні вона використовується як і в усьому світі: тільки для пацієнтів, у яких навіть після протокольного лікування шансів на одужання практично немає, так звана "терапія відчаю". — поділився онкохірург.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше писав портал Знай.ua, більше про довголіття і якість життя можна дізнатися в спецпроекті "Знай про свою здоров'я". Провідні фахівці України та світу дадуть відповідь на всі хвилюючі вас питання. Як побороти безпліддя? Що таке ЕКО? Як підготуватися до вагітності? Ми надаємо достовірну інформацію на найактуальніші та хвилюючі вас теми.

Нагадаємо, вчені назвали вид спорту, який подарує вам богатирське здоров'я.

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені виявили головний секрет вічної молодості.

Також Знай.uа писав, вчені назвали копійчаний продукт, який перетворить вас на Казанову.