Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, чи потрібно мити фрукти та ягоди перед вживанням.

"Запитання. Питання щодо немитих ягід. Тобто, якщо дитина сидить на дереві, на черешні, сидить і сидить, і їсть, і їсть, і їсть, то зганяти його звідти?

Відповідь. Я від тотального миття бачу набагато більше проблем, ніж від тотального не миття. У немитої черешні мене хвилює тільки, де вона росте і чи оброблена вона чи ні. Якщо це дерево росте біля автомобільної дороги, якщо по цій вулиці в селі носяться весь час автомобілі, і пил лежить на цьому дереві, а так буває часто-густо, то я хочу, щоб ви це помили. Якщо регулярно використовуються добрива, якими все це побризкали, я, звичайно, категорично за те, щоб це милось. Але якщо це зростаюче в далині від цивілізації дерево, яке миється дощами, то нічого страшного зрештою не буде", - розповів лікар.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.