Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам про те, скільки часу в день дітям можна дивитися в екрани.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Загальна кількість екранного часу повинна бути обмежена максимум двома годинами. Це на сьогодні стандартна норма. "Повторіть, будь ласка, а то моя дитина зараз не почула, йому важлива ваша думка". Ти знаєш, що таке 2 години? Чудово. Ось протягом дня дивитися на екран, телевізор, і мультики, і телефон можна 2 години. Решту часу треба дивитися на маму і тата. Мама сказала, що не треба дивитися мультики, вона викине всі телевізори, сказала, що буде сама читатиме тобі казки, гуляти з ранку до ночі, співати пісні, тато буде займатися з тобою спортом. Уявляєш, як здорово? Кому потрібен цей мобільний телефон? Навіщо потрібні мультики, коли є нормальні мама і тато? Правда?", - каже лікар, звертаючись до дітей.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.