Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам про те, чому не можна лікувати ангіну у дітей спиртовими настоянками.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Запитання. Як ви ставитеся до препарату "Настоянка прополісу на спирту" для змазування слизової горла при ангіні. Не спалить такий препарат слизову дитині?

Відповідь. Я ставлюся до настоянки прополісу на спирту, як до засобу активної допомоги татам-алкоголікам, ніякого іншого ефекту, медично-значущого, у цього препарату немає. Мазати спиртом горло дітей, лікувати настоянками ангіни – це батьківський бандитизм. Я не знаю, що ви там спалите, спалити ви можете все, що завгодно, але поки ви будете палити спиртом, ангіна, то є стрептокок, мікроб, що викликає ангіну, спалить серце, нирки і все інше. Тому не займайтеся дурницями, а лікуєте ангіну нормально, як годиться в XXI столітті", - розповів лікар.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.