Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на важливе питання про щеплення для дітей.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Запитання. У нас в Молдавії скасували БЦЖ в 7 років, попри епідемію туберкульозу. Купити вакцину неможливо. Що робити, щоб захистити дитину? Чи неефективно вакцинувати повторно? Чула, що в Росії теж не роблять повторно.

Відповідь. Те, що у вас не вакцинують у 7 років – це абсолютно правильно, це позиція Всесвітньої організації охорони здоров'я. Оскільки медична наука не стоїть на місці, проаналізувавши величезний обсяг інформації, вчені прийшли до висновку, що додаткова вакцинація БЦЖ в 6-7 років недоцільна і не має сенсу", - написав лікар.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.