Фрукти та овочі не лише наповнюють організм людини поживними речовинами та мікроелементами. Окрім того, це ще й відмінний спосіб боротися зі старістю.

10 продуктів, які допоможуть у боротьбі із тьмяним кольором обличчя та зморшками.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Червоний стручковий перець

Цей продукт багатий на антиоксиданти, які борються зі старінням. Також у такому перці є спеціальні мікроелементи, які мають протизапальні властивості. Ці пігменти можуть захистити шкіру від сонця та токсинів навколишнього середовища.

Чорниця

чорниця
чорниця

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У чорниці багато вітамінів А і С, а також антиоксиданту антоцианініу, який уповільнює старіння. Ці речовини захищають шкірю від шкоди сонця та стресу.

Броколі

Броколі мають багато корисних мікроелементів. Вони допомагають у виробництві колагену, який забезпечує пружність шкіри та перешкоджає виникненню зморшок.

Шпинат

Шпинат містить елементи, які наповнюють шкіру киснем. Високий вміст вітаміну С у шпинаті підвищує вироблення колагену, який зберігає пружність і гладкість шкіри. Але це не все. Якщо ви хочете мати здорове, сяюче волосся - їжте шпинат.

Горіхи

Горіхи зберігають вологість шкіри та захищають від ультрафіолетових променів.

Авокадо

Відомо, що авокадо містить багато мікроелементів та жирних кислот. Вони борються із запаленням та допомагають шкірі стати гладкою і пружною. Високий вміст вітаміну А в авокадо може допомогти нам позбутися мертвих клітин шкіри.

Гранат

Гранат - це лікарський плід. З високим вмістом вітаміну С та різних антиоксидантів гранат може захистити наш організм від вільних радикалів і знизити рівень запалення.

Солодка картопля

За помаранчевий колір солодкої картоплі відповідає антиоксидант бета-каротин, який перетворюється на вітамін А. Він може допомогти відновити еластичність шкіри та омолодити її.

Папая

Цей смачний суперпродукт багатий на антиоксиданти, вітаміни і мінерали, які поліпшують еластичність шкіри і мінімізують зморшки.

Водяна хріниця

Водяна хріниця працює як внутрішній антисептик, який покращує кровообіг і наповнює шкіру киснем. Також рослина може нейтралізувати шкідливі вільні радикали і допомогти усунути невеликі зморшки.

Нагадаємо, ПриватБанк забирає в українців найголовніше, і справа не у грошах: зазіхнули на святе.

Як повідомляв портал Знай.uа, Brutto присвятили пісню воїнам України: весь зал встав на коліна в пам'ять про героїв.

Також портал Знай.uа писав, що українцям дозволили обрати "потрібну" субсидію, що зберігає гаманець: як змінитися життя простих громадян.