Відомий експерт з дієтології, автор багатьох систем для схуднення Олена Кален поділилася секретами щодо води. Так, дієтолог пояснив, навіщо пити воду під час спалювання зайвих калорій, в який час її необхідно приймати та назвала оптимальні обсяги.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Олени в мережі Isntagram.

схуднення
схуднення

Головні причини прийняття води під час зниження ваги:

-Вода необхідна організму для відновлення енергії. Протягом дня на роботу систем і органів організм витрачає близько двох літрів рідини.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

-Особливо гостро води потребує система травлення. Вода перешкоджає утворенню запорів, а також виводить продукти життєдіяльності з організму.

-Вода значно скорочує ризик розвитку інфекційних захворювань. Дефіцит рідини в організмі веде до зневоднення, яке знижує захист імунної системи.

-Вода — регулятор біохімічних процесів у тілі. Наприклад, після тренувань організм "гарячий" і вимагає рідини, щоб відновитися.

Нагадаємо, Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів, Пугачова допомогла.

Як повідомляв Знай.uа схудла на 70 кг і пошкодувала: чим незадоволена британка з залізною силою волі.

Знай.uа писав, ударна доза вітамінів: топ-5 продуктів, які вбережуть вас від осінньої застуди.