Сніданок, як правило, повинен бути ситним і добре збалансованим, щоб можна було наповнити організм силою і енергією. Однак не менш приємно, коли страва гарно оформлена і володіє відмінним смаком.

Яєчня з беконом

Візьміть кілька яєць, пару скибочок бекону і приготуйте красиву яєчню. Якщо додати до неї скибочки зернового хліба, вийде багатий і поживний сніданок. Таку страву можна споживати як мінімум раз в тиждень. А тим, хт осистематично займається спортом або практикує активні фізичні навантаження, можна таким чином снідати і частіше.

Омлет з овочами

Яєшня

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Яйця є ідеальним джерелом білка і паралельно допомагають впоратися з бажанням перекусити швидкими вуглеводами протягом дня – значить, в організм надходить менше калорій. Додайте в омлет ваші улюблені овочі в залежності від сезону – і ваш день почнеться прекрасно.

Смузі з какао і насінням

Какао

Додайте в блендер столову ложку протеїнового порошку, нарізаний банан, чайну ложку какао, чайну ложку будь-якого насіння або горіхів, столову ложку меду і склянку молока – можна навіть соєвого або мигдального. Змішайте всі інгредієнти – ваш сніданок готовий.

Свіжий сир з фруктами

Сир з фруктами


Сир – чудовий джерело лейцину та інших корисних для організму амінокислот. Можна перемішати сир з медом і корицею, а потім додати подрібнені фрукти за смаком.

Вівсяна каша

Вівсяна каша

Вівсянка неймовірно корисна каша. Вона багата білком і клітковиною, яка допомагає правильному травленню і нормалізації обміну речовин. У кашу можна додати корисні і смачні інгредієнти за власним смаком.

На думку ряду вчених, фізичне здоров'я на 50% залежить від способу життя, куди входить і характер харчування людини. На спадковість і стан навколишнього середовища припадає по 20%, і тільки 10% — на рівень медичного забезпечення[1].

Нагадуємо, що нещодавно Держстат опублікував дані, згідно із якими в Україні вчергове зросли ціни на продукти харчування.

Також Знай.uа писав, що АТБ годує українців тухлої білою штукою прямо з підлоги: кадри цього нахабства.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зелень, яйця, тунець і м'ясо: вчені склали список найбільш небезпечних продуктів для здоров'я.