Стало відомо, що напередодні Нового року 31 грудня від ускладнень грипу типу А помер українець, який захворів 20 грудня. Про це йдеться в повідомленні Центру громадського здоров'я МОЗ у соціальній мережі Facebook.

"Незважаючи на проведені реанімаційні заходи, 31 грудня 2019 року хворий помер", - вказується в повідомленні.

Варто зазначити, що всього з початку епісезона госпіталізовано 53 527 людей, з них 79% діти. Крім того, з початку жовтня проти грипу вакциновано вже 227 417 людей.

Грип, Слово і Діло
Грип, Слово і Діло

"Нагадуємо: найкраща профілактика грипу - щорічна вакцинація. Імунізація зменшує ймовірність захворіти на грип та ризики серйозних ускладнень, госпіталізації та смерті від захворювання… При перших симптомах обов'язково звертайтеся до сімейного лікаря. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я", - порадили в Центрі громадського здоров'я.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Від ускладнень грипу померла людина Чоловік із групи медичного ризику захворів 20 грудня 2019 року, вірус грипу типу А...

Geplaatst door Центр громадського здоров’я України op Vrijdag 3 januari 2020

Нагадаємо, що українцям дали 6 дієвих рекомендацій у боротьбі з грипом та ГРВІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці розділилися у відношенні до вакцинації дітей.

Також портал Знай.uа писав, що взимку і навесні 2020 року грип лютуватиме в Україні.