Відомий український лікар Євген Комаровський, який постійно ділиться з батьками і звичайними українцями корисними порадами, розповів про суперфуди.

У короткому відеоролику доктор Комаровський відповів на одне з найбільш популярних запитань, які задають йому підписники. Воно стосується здорового і корисного харчування, а зокрема - суперфудів. Комаровський розповів, що це взагалі таке і навіщо це потрібно людям.

Комаровський зазначив, що це модне слово "Суперфуд" прийшло до нас з Америки. Ним звикли позначати ті продукти, які містять в собі багато корисних компонентів. Суперфуд вважають такою собі "золотою таблеткою", яка нібито повинна позбавити нас від усіх проблем з харчуванням. Однак, лікар пояснив, що такі продукти, по суті, особливо нічого не змінять в нашому житті, якщо зациклюватися виключно на харчуванні.

За словами Євгена Комаровського, те, що ми звикли називати "счуперфудом", насправді звичайні продукти, лише з великою кількістю поживних елементів. Звичайно ж, їх можна включати в свій раціон, проте на одному харчуванні справа не закінчується.

Експерт зазначив, що люди, які дотримуються правильного харчування, живуть довше лише в тому випадку, якщо вони свій раціон доповнюють здоровим способом життя, правильним ставленням до людей, любов'ю і добром.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше