Відомий телеведучий і дитячий педіатр Євген Комаровський опублікував в Instagram-акаунті фрагмент зі своєї нової книги "365 порад на перший рік життя вашої дитини".

"Дана публікація являє собою адаптований до формату Instagram фрагмент нової книги Е. О. Комаровського "365 порад на перший рік життя вашої дитини", - написав Комаровський.

Так, в уривку вказується, коли молодим батькам слід міняти одноразові підгузки:

- як тільки виявили (побачили, унюхали) факт ходіння по великій нужді;

- волога шкіра під підгузником;

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- з моменту зміни підгузника пройшло більше трьох-чотирьох годин, при цьому ні ви, ні дитина не спите і провести заміну саме зараз – дуже зручно: така ситуація, як правило, виникає безпосередньо перед або після годування;

- найближчим часом у вас не буде можливості (сил, бажання) міняти підгузник – усе спати, збираєтеся на прогулянку, плануєте поїздку в міському транспорті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Комаровський вперше пішов проти Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаровський поїде в турне по Росії.

Також портал Знай.uа писав, Комаровський пояснив, як зволожувач повітря впливає на захворюваність дітей.