Багато людей все ще продовжують використовувати природні рецепти і насолоджуються їх ефективністю. Одним з корисних напоїв для здоров'я є чай з чебрецем.

Чебрець – це лікарська рослина, яке бореться з артритом, запамороченням, аутоімунними захворюваннями, хронічною втомою, гіпертиреозом та ін. Крім того, чебрець багатий кальцієм, залізом і калієм, а також багатьма поживними речовинами, необхідними для здоров'я. Його можна легко придбати або посадити виростити вдома самостійно.

чебрець, фото: pxhere
чебрець, фото: pxhere

Для приготування напою нам знадобиться: сухий або свіжий чебрець (1 жменька) і мінеральна вода (1 склянка).

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Промийте листя чебрецю, додайте їх в мінеральну воду і поставте на вогонь. Коли вона закипить, зніміть з вогню і дайте суміші охолонути.

Коли настоянка досягне кімнатної температури, пийте її двічі на день: перший раз натщесерце, інший – перед сном. Якщо відчуєте, що у настою сильний смак, можете додати трохи меду, який зробить його більш приємним.

чебрець, фото: pxhere
чебрець, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які продукти допомагають прискорити метаболізм і швидко спалюють жир.

Як повідомляв портал Знай.uа, через глобальне потепління 85% усіх виноградників у світі можуть опинитися в зоні ризику.

Також портал Знай.uа писав, що пиво може забезпечувати міцне здоров'я і навіть довге життя.