Лікар-педіатр і медіаперсона Євген Комаровський прокоментував острахи деяких батьків щодо шкідливості для дітей вологих гігієнічних серветок та інших гігієнічних продуктів, таких як пральні порошки чи мило. На думку доктора, хвилюватися щодо безпеки відповідно сертифікованих товарів не варто, а їх критика може бути спрямована на недобросовісну рекламу дорожчих аналогів.

Публікацію щодо цього питання було розміщено на сторінці Комаровського в соціальній мережі Instagram.

Приводом для пояснення стало запитання однієї матері, яка зіткнулася з негативними зауваженнями щодо дитячих товарів.

"Моєму синочку 3 місяці, і я натрапила на сайт, де детально описана токсичність багатьох продуктів, які я використовую при купанні малюка і пранні речей! Може, це все-таки заробіток грошей, щоб люди купували дорогий нібито натуральну продукцію? Чи треба перестати використовувати все шкідливе?", - написала жінка.

Дитячі гігієнічні серветки, фото http://yourbestdigs.com/
Дитячі гігієнічні серветки, фото http://yourbestdigs.com/

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комаровський на це порадив бути оптимістами й не шукати проблем там, де їх нема.

"Якщо ви купуєте товар, сертифікований для дитячого віку, то ні про яку особливу токсичність і шкідливість мова не йде", - пише Комаровський.

Також лікар зауважив, що вологі серветки для дітей дуже корисні у побуті.

"Ка**шки більш токсичні, ніж будь-яка серветка. А гуляти годинами обк**аними шкідливіше, ніж бути витертим «токсичною» серветкою.

Так що, дуже прошу вас, не перетворюйте батьківство в подвиг. Посміхайтеся! А краще уявіть себе на місці вашої мами, яка теж ходила з вами гуляти, але в неї, на відміну від вас, не було можливості привести вас в порядок, коли ви бруднилися або у****ались. І ви ходили брудними і об***анными годинами… А тепер у вас є можливість хвилюватися щодо токсичності вологих одноразових серветок… Яке щастя насправді!",- підсумував Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаровський описав найгірший сценарій поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаровський розкрив класичну модель маніпуляції в Санжарах: "Стійке відчуття дежавю".

Також "Знай.ua" писав, що Комаровський вперше пішов проти Зеленського: "На його місці пішов би у відставку".