Сьогодні Україна перейшла на літній час. О 3 годині ночі стрілки були переведені на 1 годину вперед. Тому минулої ночі українці спали на 1 годину менше. Переведення часу в нашій країні регламентується Постановою Кабінету Міністрів від 13.05.1996. За нинішнім часом Україна буде жити до 25 жовтня. Саме на цю дату призначено переведення стрілок на зимовий час.

Переведення часу – це серйозний стрес для організму, тому доведеться витратити певний час на те, щоб перебудуватися. Режим людини збивається, через що люди можуть відчувати сильну втому і хотіти спати. Тому рекомендується перебудуватися, лягати спати спочатку на 15 хвилин раніше звичайного, потім на 30, а потім на 45. Так за 3-5 днів ви зможете повноцінно перейти на новий режим.

Крім того, в перехідний період медики радять уникати стресів. Навантаження на нервову систему послаблює імунітет. Тому краще відкласти вирішення критично важливих питань хоча б на 2 тижні. Полегшити перехід допоможе і зміна раціону. Зокрема, потрібно їсти цитрусові, курагу, горіхи, банани. Снідати рекомендується вівсянкою. Також постарайтеся гуляти хоча б по півгодини на сонечку, щоб збільшити вироблення серотоніну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, як українцям вижити на гречку в період карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Віталій Кличко заявив, що в Києві збільшилася кількість хворих коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що зросла популярність особливої кави, зовущегося в Кореї "дальгона".