Лікар-педіатр і блогер Євген Комаровський провів онлайн-ефір із російською ведучою Оленою Ханга, в якому лікар дещо розповів про своє особисте життя, порозмірковував про хвороби і звичаї звичайних людей.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео Комаровський поділився на своєму неофіційному YouTube-каналі.

Доктор Комаровський, скріншот з відео
Доктор Комаровський, скріншот з відео

Однією із тез, яку лікар доволі влучно виразив є те, що наші люди “протягів бояться більше, ніж коронавірусу”. Тема протягів і їхнього відсутнього впливу на здоров'я людини - один із традиційних коників відомого лікаря, можливо це така ж популярна його думка як і важливість достатнього зволоження повітря.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Справа в тому, що потрібно довго перебувати під сильним струменем повітря, щоб отримати запалення м'язів, найчастіше трапляється з областю шиї. Всі інші хвороби, які приписують негативним наслідкам перебування на протязі, насправді від наявних інфекцій, які “циркулюють” повітрям. Тому варто завжди мати зволожене повітря, а циркуляцію повітря організовувати в приміщенні так, щоб усім було комфортно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський знайшов радикальний спосіб "убезпечити" їжу.

Як повідомляв Знай.ua, Комаровський знайшов рішення для українських батьків.

Також Знай.ua писав, що Комаровський посміявся над материнською любов'ю.