Часто вчені лякають новинами про магнітні бурі, які дуже складно пережити метеозалежним людям. Далеко не всі можуть впоратися з головним болем, особливо якщо це справжня мігрень. Спеціально для наших читачів ми відшукали народний засіб, який допоможе в цій нелегкій справі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації пабліку "Дом советы" в мережі Instagram.

Публікація "Дом советы", скріншот: Instagram
Публікація "Дом советы", скріншот: Instagram

Найпростіший засіб від високого тиску і головного болю — простіше нікуди, але ж працює. Рецепт простий до неподобства.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вам знадобиться:

-250 мл води, нагрітої до 60-70 градусів;

-2 ч. л. без верху солі;

-широка марля.

Приготування і застосування:

Сіль розчиняємо у воді, отримуючи при цьому 8% розчин. Поки розчин остигає готуємо пов'язку. Для цього складіть марлю в 8 шарів так, щоб ширина пов'язки відповідала ширині чола, а довжина — окружності голови. Нашвидку обмиваємо лоба, вуха і потилицю теплою водою. Після чого пов'язку занурюємо в сольовий розчин, і, злегка віджавши, обв'язуємо нею голову по колу.

Для фіксації компресу на голові використовуйте бавовняний рушник або тканину. Після цього потрібно прилягти і тримати пов'язку до повного зникнення болю. Взагалі, компрес можна тримати до 15 годин. Найцікавіше, що така проста методика нормалізує тиск і позбавляє від головного болю назавжди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Комаровський розповів, як допомогти, якщо дитину нудить.

Як повідомляв Знай.uа, лікар-стоматолог назвав головні причини втрати зубів.

Знай.uа писав, старіння мозку можна перемогти: топ порад від лікаря-експерта.