Відомий український педіатр Євген Комаровський часто дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Так, нещодавно у своєму Instagram лікар відповів на питання про те, як підібрати підгузник за розміром?

Читайте Знай в Google News!

"1. При виборі в першу чергу орієнтуємося на вагу дитини! Він вказаний на кожній упаковці.

2. Підгузник повинен вбирати, а не просто «налазити». Тому якщо вага «прикордонний» або близький до нижньої межі сусіднього розміру, краще брати розмір більше. У підгузниках наступного розміру більшу кількість абсорбенту, а значить - він довше залишиться сухим і не зажадає частої зміни!

3. Обов'язково перевірте, щоб пояс і оборочки щільно прилягали до ніжок, животику і спинці, але ні в якому разі не здавлювали їх і не залишали явних слідів від гумок. Брати сильно "на виріст" не варто. Якщо резиночки не прилягають до тіла дитини, не дивуйтеся протіканням. Правильно підібраний розмір-запорука успіху. Але при правильному надяганні і хорошій якості самого підгузника. YokoSun @yokosun_baby-підгузники японської якості. М'які, надійні, гіпоалергенні. Повітропроникні і при цьому відмінно вбирають", - написав Комаровський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський пояснив шкоду антибіотиків при пневмонії.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський пояснив, як збивати температуру у дитини з ГРВІ.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський дав просту пораду про виховання самостійності у дитини.