Артем Тендітний і Денис Соловей звільнені з посади прокурорів прокуратури Дніпровського району Києва, а Сергій Лисенко - з посади старшого прокурора відділу прокуратури Києва.

Виконуючий обов'язки прокурора міста Києва Олег Валендюк звільнив цих співробітників через скандальне листування, яке потрапило в мережу.

Про це у Facebook повідомив заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе. Як написав заступник генпрокурора, співробітників відправили у відставку за "вчинення дій, які паплюжать працівника прокуратури, порушують присягу і Кодекс професійної етики та поведінки".

Читайте також: Мельничук не прийшов на допит до Генпрокуратури

Нагадаємо, що в четвер, 11 червня, прокуратура Києва почала службову перевірку відносно співробітників, скандальне листування яких виклали в мережу. На свою сторінку в Facebook її виклав журналіст Василь Крутчак.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами Сакварелідзе, "інцидент викликав значний суспільний резонанс, завдав шкоди репутації та авторитету органів прокуратури".

У прес-службі Генеральної прокуратури України підтвердили інформацію про звільнення даних співробітників.