Помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд заявила, що конфлікт на сході України може бути вирішено в найкоротші терміни, мінімум - за день. Про це повідомляє Лента.

Всю відповідальність за обстановку на сході України політик поклала на Росію.

"Вся ця ситуація може бути вирішена за день, тиждень, місяць одним правильним рішенням. Ми спостерігаємо і чекаємо цього від вас" - підкреслила вона.

Нуланд зазначила, що одним з основних завдань США є стабілізація ситуації на сході України і для цього американські чиновники докладають всіх можливих зусиль. Якщо конфлікт на Донбасі посилюватиметься, тоді відносини між США і Росією не ввійдуть у конструктивне русло, і санкції тільки посиляться.

Матеріал по темі: Бойовики вірять, що Путін захопить всю Україну - полонений росіянин

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми намагаємося допомогти сторонам досягти таких угод, які дозволять встановити мир. І економічна ситуація в Росії і становище країни в світі не покращаться", - зауважила вона.

Нагадаємо, що раніше представник Держдепу зазначила важливість проведення в Україні демократичних реформ,які допоможуть стати європейською країною.