Сьогодні президент Петро Порошенко провів нараду з губернаторами та силовиками в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Порошенко обговорив ряд питань щодо зміцнення безпеки в регіонах, боротьби з корупцією та контрабандою, а також з активного впровадження реформ, зокрема - залучення інвестицій.

У процесі обговорення глава держави похвалив діяльність нового губернатора регіону Міхеіла Саакашвілі. Він підкреслив, що сам наполягав на його призначенні.

"Саакашвілі дуже незручний для українських ворогів, дуже важкий для корупціонерів, але дуже ефективний як представник української влади. Він дуже відкритий, рішучий, правильно використовує підтримку президента", - сказав Порошенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначив, що досвід та нововведення екс-президента Грузії потрібно запровадити в інших областях.

"Ми ділимося досвідом, як побудувати ефективну, прозору, дієву українську владу. Одеса - не той регіон, де все медом намазано", - сказав він.

Матеріал по темі: Порошенко просить заборонити в суді заставу для корупціонерів

Глава держави наголосив на важливості Одеського регіону для всієї України.

"Українська Одеса - дуже важливий для України регіон. Проукраїнський. Дуже відкритий, глобальний, інтернаціональний. Він завжди таким був. Саме в Одесі Українська ідея повинна перемогти", - зазначив президент.

Нагадаємо, що Петро Порошенко попросив не вносити заставу за заарештованих чиновників.