Сьогодні містом Стрий, що у Львівській області, проїхала колона важкої військової техніки у напрямку Мукачевого. Рух машин зафіксували місцеві камери відеоспостереження.

Як запевняють місцеві мешканці, це вже третій військовий конвой, який проїхав вулицями міста. Лише на деяких автомобілях є військові номери, на багатьох відсутні будь-які розпізнавальні знаки.

Раніше бійці Національної гвардії вже почали підтягувати зброю до Мукачева. Також через бійню активізувався Яворівський військовий полігон.

Читайте також: Чоловіків у балаклавах будуть "тягнути до військкомату" - Москаль (відео)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Бійці "Правого сектору" ховаються неподалік від Мукачева, імовірно в лісах біля села Лісарня. Нацгвардія допомагає ловити бійців "ПС". Ця операція триває з 14 липня.