Повернення захопленого півострова Україні - питання часу.

Про це в інтерв'ю виданню Апостроф повідомив російський історик, релігієзнавець і політолог Андрій Зубов.

"Путін і його радники зробили цілу серію дуже грубих помилок. Тому Росія загрузла на Донбасі, а Крим став анклавом, який дуже дорого утримувати, особливо з урахуванням відсутності сухопутного сполучення з півостровом. Народ в Криму вже незадоволений станом справ. Крім того, Захід діє дуже монолітно і консолідовано, введені важкі санкції, які постійно посилюються ", - пояснив свій прогноз політолог.

Читайте також: В Криму протягом трьох років дорожчатиме проїзд у тролейбусах

При цьому повернути Крим військовим шляхом абсолютно неможливо, вважає Зубов. Необхідно діяти тільки економічними, політичними і моральними методами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я думаю, що це абсолютно реально. Крим не коштує тих втрат, які через нього щодня несе Росія. Так що повернення півострова - це тільки питання часу. Але саме по собі повернення - не такий вже і простий варіант ", - попередив він.