У польському Гданську провокатори обклеїли храм Української греко-католицької церкви св. Варфоломія та Опіки Найсвятішої Богородиці антиукраїнськими агітками.

Про це повідомляє Укрінформ.

Голова Об'єднання українців у Польщі Петро Тима пояснив, що це - прояв інформаційної війни проти поляків, які добре ставляться до України.

"Я думаю, що це провокація проросійських сил яка показує, що інформаційна війна ведеться також і на території Польщі. Вона спрямована проти людей та установ, які виявили своє позитивне ставлення до України",- зазначив Тима.

Про акт вандалізму повідомили самі проросійські провокатори з ультраправої націоналістичної організації "Фаланга" на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Польща вимагає від України компенсацію за репресованих поляків

Вони розклеїли на храмі листівки із гаслами до об'єднання України і Польщі. До всього, агітки спрямовані проти польського активіста Марціна Рея. Його діяльність спрямована проти польських проросійських сил.