У Дубаї двох колишніх правоохоронців та трьох жінок засудили до тюремного ув'язнення і депортації через участь у секс-вечірці.

Суд Дубаї зобов'язав 28 учасників пікантної вечірки на яхті виплатити 544 дол штрафу за "узгоджені позашлюбні стосунки, що призвели до гріховних актів" та вживання неліцензійного алкоголю, - повідомляє Emirates 24/7.

Засудили громадян не лише ОАЕ, а і Ємену, Ірану, Оману, Марокко, Саудівської Аравії та Коморських островів.

Читайте також: Фідель Кастро уперше за рік з'явився на публіці

Під час обшуку на яхті поліцейські вилучили понад сотні пляшок алкоголю, простирадла та інші предмети, які відправили на судмедекспертизу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше в Дубаї ввели штрафи для чоловіків, які займають в метро місця для жінок і дітей - другий і останній вагони.

Існують і інші заборони, притаманні лише цьому місту. Наприклад, чоловікам не можна заходити на територію парку "Джумейра" у понеділок.

У одязі просять дотримуватись консервативного стилю, забороняють публічні прояви почуттів та цілунки, не можна розпивати алкогольні напої та палити.