У суботу, 9 січня, у столиці Молдови стався потужний вибух, внаслідок якого постраждало 20 людей. По обіді у столовій поруч із ринком у Кишиневі розірвався газовий балон.

За даними медиків, серед постраждалих є діти. Лікарі повідомляють, що у більшості - опіки першої, другої, третьої та четвертої ступеня. Дві людини перебувають у реанімації Опікового центру.

16 осіб доправили в Опіковий центр і одного госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Це працівники їдальні та відвідувачі.

Читайте також: Потужний вибух пролунав на хімзаводі в Китаї (відео)

Увечері стало відомо, що прокуратура Кишинева відкрила дві кримінальні справи. Одна – через порушення правил охорони праці, другу – за недбалість, внаслідок якої люди отримали травми.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Жінку та чоловіка, які працювали в адміністрації, оголосили підозрюваними та заарештували на 72 години. Зранку силовики обіцяють оголосити перші результати розслідування.