Російський журналіст Андрій Мальгін сфотографував, як учасники акції "Безсмертний полк" у Росії після параду організовано викидали портрети "полеглих родичів".

Про це він написав у своєму LiveJournal, опублікувавши відповідні фото.

"Слухайте, якби люди несли портрети своїх загиблих родичів, викинули б вони їх по закінченні?" - написав він.

Читайте також: Син Лукашенка прийшов на парад Перемоги в маршальській формі (фото)

На фотографіях видно, як після акції люди позбуваються табличок, із якими шли під час маршу "Безсмертного полку", на одну велику купу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Часом їх викидали також просто у смітник.

"Взагалі-то, і чужих викидати якось недобре. А взагалі дуже символічно", "Хоч би платили за участь за фактом здачі плакатика, щоб такої ганьби не було", "так, і на великому панорамному знімку видно багато абсолютно однакових плакатів" - обурюються читачі блогу журналіста.

Як відомо, 9 травня у Москві відбувся найбільший за всю історію парад до Дні перемоги. Одним із його етапів став марш "Безсмертного полку", коли люди пронесли таблички з фотографіями своїх полеглих родичів.