У суботу, 4 липня, протестувальники проти зростання тарифів на електроенергію знову почали збиратися в центрі Єревану на проспекті Баграмяна, пише "Сегодня".

Один з організаторів мітингів Давид Сансарян повинен оголосити присутнім нову стратегію. Як заявив нещодавно один з активістів: "У нас немає намірів вести з владою переговори, ми наполягаємо на задоволенні наших вимог. Якщо знадобиться, ми залишимося тут на рік".

На даний момент невідомо, які "рішучі кроки" збираються зробити активісти, проте організатори наголосили, що всі дії будуть носити мирний характер.

Читайте також: Обличчя Електромайдану в Єревані (фото)

За даними вірменської поліції, активісти збираються влаштувати провокацію проти поліцейських, встановивши намети і перекривши інші вулиці міста.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що люди в центрі столиці Вірменії почали розходитися і на площі залишилося близько 20 протестуючих.