Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірно відвертими фотографіями, позуючи лише в прозорих чорних колготах і ліфчику. Так, артистка засвітила ідеальну фігуру, а ще заінтригувала відеороботою під назвою "Основний інстинкт".

"Soon
#основнойинстинкт ", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Просто сексі попа на висоті🔥🔥🔥🔥", "Даша супер секс бомба", "Дивлячись на Дашу, відразу стає зрозуміло, який з інстинктів - основний", "Сексі👌пексі😃😍👌👍🌺🌺", "Ви прекрасно виглядаєте!!! 🔥😍👏", "Крутооо", "Оце попка!👍👍👍😉", "Гаряча дівчинка)".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.