Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з чорно-білої фотосесії, позуючи на березі безлюдного пляжу. Так, артистка виставила напоказ схудлу фігуру в коротеньких білих шортиках і топі з довгими рукавами, а шанувальники не змогли пройти повз.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "пупок вогонь", "Солодка💖💖💖", "Тіна ти вбила мене ......це ж неймовірно . Боже рятуй мене 💋💋", "Мммммм краса 😍🔥", "Пардон мадам, але ви сексі!", "Пушка😍", "а де це наші ручки😏🤤¿", "Богиня😍", "Тін,чому ти така красива??😻🔥Завжди і скрізь прекрасна💕😍Вмираю від твоїх фоток...😻🙈", "Така справжня😻💕".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.