Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучій та співачці Регіні Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр в образі нареченого і розповів шанувальникам подробиці підготовки до італійського весілля.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як уже відомо, Тодоренко і Топалов розписалися в кінці минулого року, коли Регіна була на останніх термінах вагітності. Тепер же парочка вирішила відзначити весілля, оскільки у них все ще його не було. У своєму пості Влад Топалов розповів про те, хто допомагав їм з Регіною організувати казкове свято в Італії. За словами артиста, він й уявити собі не міг таке торжество.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.