Відомий український співак і секс-символ Макс Барських дуже активно веде свій профіль в Instagram. Він часто ділиться з шанувальниками новими фото і відео, а в цей раз знаменитість буквально шокував шанувальниць новим знімком, на якому позує у стильному сценічному образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фотографія була зроблена десь на вулиці, мабуть, біля концертного автобуса. Макс вийшов з дому в вузьких золотистих штанях і чорній шкірянці на голе тіло, що виглядає дуже ефектно. У підписі до фотографії Макс Барських написав: "Прокинувся. Одягнувся. На сцену". Шанувальники, а особливо шанувальниці не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артиста.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Макс Барських проміняв солістку "ВІА Гри" на гарячу топмодель.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Макс Барських розповів про свій стан після серйозної ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що Макс Барських зворушив фанатів красунею-мамою.