Колишній чоловік загиблої від онкології співачки Жанни Фріске телеведучий Дмитро Шепелєв продемонстрував незвичну для нього раніше відкритість.

Читайте Знай в Google News!

У короткому відео з відпочинку на Мальдівах Шепелєв буквально на секундочку показав у відео всю сім'ю. На кадрах видно, як першими з інструктором йдуть його нова дружина Катерина Тулупова з донькою Ладою.

Дмитро Шепелєв з сім'єю, фото: instagram.com/dmitryshepelev
Дмитро Шепелєв з сім'єю, фото: instagram.com/dmitryshepelev

Варто зауважити, що донька Катерини Тулупової є ровесницею Платона - спільного сина Жанни Фріске та Дмитра Шепелєва. Раніше російські ЗМІ писали, що пара познайомилася саме завдяки дітям, адже ті відвідували один дитячий садочок.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Також подейкують, що колишній чоловік-інвестор Тулупової щедро утримує свою доньку і допомагає ексдружині, яка звикла до люксових умов .

"Канікули. Ну, якщо хтось вважає, що на Мальдівах взагалі нічим зайнятися", - підписав змонтоване відео Дмитро Шепелєв.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.