Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" радувала шанувальників Stories і публікаціями, на яких представала у всіляких нових нарядах до нового шоу.

Читайте Знай в Google News!

А зараз вона виставила в Stories два відео зі своєю молодшою, 9-річною дочкою Алісою. "Подивіться на Алісу з новим макіяжем. Прийшла косметика неймовірна від Верочки Брежнєвої. І ось ця палетка неймовірна з блакитними тінями, сірими... дуже Алиске йде. А я забрала собі руду палетку",-розповіла Ольга Полякова в двох 15-секундних фрагментах.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

При цьому дівчинка завжди відрізняється своїм виразом обличчя і, можливо, небажанням з'являтися на фотографіях або відео. А на футболці у дівчинки можна помітити одного з головних персонажів манги і аніме-серіалу "Наруто" — Саске Утіха.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Знай.ua писав, Полякова одягла халатик на голе тіло і змусила людей дивитися. Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок популярного шоу "Маска".