Популярний російський хіп-хоп виконавець Miyagi у вересні 2017 року втратив маленького сина, який випав з вікна дев'ятого поверху.

А зараз, через три роки після трагічної загибелі однорічної дитини, репер і його дружина знову стали батьками.

Читайте Знай в Google News!

Примітно те, що така радісна новина з'явилася в день народження артиста — 13 Грудня.

Що стосується смерті їх маленького синочка, дружина музиканта в той момент перебувала в квартирі, проте вийшла з кухні на короткий час. А вікно було відкрито в режимі провітрювання. В результаті малюк почав смикати за ручку і вікно Відчинилося.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Після цієї події Miyagi призупинив концертну діяльність на досить тривалий термін, адже сім'я довго не могла оговтатися від шоку. Однак подружжя зуміло знайти в собі сили жити далі. А у творчості Азамата Кудзаєва (справжнє ім'я артиста) з'явилася пісня, присвячена дитині під назвою "Captain".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, киянин ціною власного життя витягнув з того світу чотирьох людей. Після констатації смерті мозку медиками, родичі дали згоду на донорство. Одну нирку віддали 3-річній дівчинці, яка страждала від гострої ниркової недостатності.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві Елітний пологовий будинок влип у скандал, батьки звинувачують лікарів у смерті немовляти - "Приховували правду"

Знай.ua писав, хмельничанка здійснила американську мрію і посміхнулася світу: "Пережила ампутацію ,зґвалтування і смерть подруги"