13 травня в ліцеї №1, розташованому на вулиці Грушевського в селищі Іваничі, Володимирського району, стався неприємний інцидент, який викликав обговорення у соціальних мережах.
Під час уроку одна з учениць вирішила поїсти снеки, що викликало різку реакцію в її вчительки. На знак невдоволення педагог висипала вміст пачки снеків на голову дівчинки.

школа
школа

Цей інцидент не залишився непоміченим, і хоча батьки дівчинки не звертались із скаргами до поліції, правоохоронні органи дізнались про подію через публікації та коментарі в соціальних мережах.

Інформація про цей випадок була автоматично зареєстрована, і тепер її розглядатиме сектор ювенальної превенції Володимирського районного відділу поліції. Планується детальне розслідування обставин інциденту та його наслідків для обох сторін.

школа
школа

В соціальних мережах відбувається активне обговорення події. Деякі користувачі висловлюють своє обурення діями вчительки, вважаючи її поведінку непрофесійною та емоційною.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Інші ж, навпаки, висловлюють співчуття педагогу, зазначаючи тиск та стрес, з якими доводиться стикатись учителям в сучасних шкільних умовах. Цей інцидент став приводом для ширшої дискусії про норми поведінки учнів під час уроків і про те, які методи дисциплінарного впливу є прийнятними в освітньому процесі.

Нагадаємо, шоу "Вагітна у 16" викликало справжню бурю: українці лютують через сім'ю 16-річної школярки та вчителя

Вам буде цікаво дізнатися українців в Австрії чекають неприємні новини: яке правило запроваджує країна