Киянам тепер стане простіше придбати квиток для проїзду в метро. Так, у столичному метрополітені в касах станції з'явилися нові термінали.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті Київського метрополітену.

Відомо, що столичне метро спільно з "Укрсиббанком" запустило в роботу банківські термінали.

Київське метро
Київське метро

"Тепер пасажири зможуть придбати і поповнити карту метро або проїзний квиток без використання готівкових грошей", - повідомили на сайті київського метрополітену.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Над касами разом з терміналами з'явилися зелені наклейки "Розрахуйся карткою". Однак, за покупку жетона не можна буде розрахуватися карткою, оскільки їх вже виводять з обігу. У даний момент також працюють над запуском функції MetroPass, поки що вона доступна на станції "Кловська".

Варто нагадати, що інцидент стався в четвер, 8 листопада, на станції метро "Олімпійська". Місцева жителька помітила три автомати для видачі жетонів з погаслими екранами.

Таке положення справ обурило киян. З причини того, що жетон можна було купити тільки в касі, утворилася велика черга в 30 людей. Припустивши, що автомати зламалися, городяни почали цікавитися, коли ж їх полагодять. Однак працівники метрополітену спокійно відповіли, що автомати робітники, але їх включають до 15:00, так як о 16:00 на цій станції починається годину-пік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що завершився один з відповідальних етапів початку будівництва гілки метро для столичного району Виноградар, а саме - конкурс на будівництво. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на систему публічних закупівель Prozorro. Вищевказана гілка метро буде з'єднувати станцію "Сирець" і житловий масив Виноградар.

Нагадаємо, метро на Троєщину: Кличко нарешті "умовив" китайців, але не все так просто.

Як повідомляв Знай.uа у Києві закрили популярну станцію метро: що сталося.

Знай.uа писав, їздити стане проблематичніше: метро під Новий рік підкине киянам свиню.