Шашлик за 1300 доларів пропонує скуштувати своїм відвідувачам шеф-кухар Ондер Сахан, який працює в турецькому ресторані "Hazev" в Лондоні.

Цю страву вже охрестили найдорожчим шашликом у світі, передає uaparty.com.

У свою чергу Ондер Сахан розповідає, як був засмучений тим, що у шашлику склалася репутація звичайної закуски після спиртного. Тому чоловік вирішив створити кулінарний шедевр для гурманів і впевнений: цей шашлик вартий тієї ціни, яку за нього правлять. Він готується з японської яловичини Waygu, суміші баранини і м'яса кіз, сморчків, французького сиру Chaumes, квіток цукіні, турецького базиліка, топінамбура, 25-річного італійського оцту й оливкового масла La Vallee Des Baux.

Читайте також: ТОП-10 українських ресторанів, куди приходять не за їжею

Шампури, на яких смажиться шашлик, виготовлені зі звичайної сталі.

Популярні новини зараз
5 дат народження, яких бояться навіть психотерапевти: ці люди не прощають і не забувають Доведеться ще померзнути: коли повноцінно стартує опалювальний сезон Скасування осінніх канікул та навчання по суботах: нові зміни для школярів ТЦК дали 7 днів: кого мобілізують навіть з відстрочкою чи броню
Показати ще

Сахан упевнений, що така висока ціна не відлякає поціновувачів хорошої їжі, і в нього вистачатиме вдячних клієнтів. А ще своїм прикладом шеф-кухар лондонського ресторану сподівається надихнути колег по цеху готувати не тільки смачні, а й по-королівськи розкішні страви.