Шашлик за 1300 доларів пропонує скуштувати своїм відвідувачам шеф-кухар Ондер Сахан, який працює в турецькому ресторані "Hazev" в Лондоні.

Цю страву вже охрестили найдорожчим шашликом у світі, передає uaparty.com.

У свою чергу Ондер Сахан розповідає, як був засмучений тим, що у шашлику склалася репутація звичайної закуски після спиртного. Тому чоловік вирішив створити кулінарний шедевр для гурманів і впевнений: цей шашлик вартий тієї ціни, яку за нього правлять. Він готується з японської яловичини Waygu, суміші баранини і м'яса кіз, сморчків, французького сиру Chaumes, квіток цукіні, турецького базиліка, топінамбура, 25-річного італійського оцту й оливкового масла La Vallee Des Baux.

Читайте також: ТОП-10 українських ресторанів, куди приходять не за їжею

Шампури, на яких смажиться шашлик, виготовлені зі звичайної сталі.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Сахан упевнений, що така висока ціна не відлякає поціновувачів хорошої їжі, і в нього вистачатиме вдячних клієнтів. А ще своїм прикладом шеф-кухар лондонського ресторану сподівається надихнути колег по цеху готувати не тільки смачні, а й по-королівськи розкішні страви.