10 січня в Києво-Святошинському районі викрали людину. Молодого хлопця силою посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення".

Про інцидент повідомляє видання "Інформатор", яке з власних джерел дізналося, що надзвичайна подія сталася в селі Святопетровське.

Повідомляється, що невідомі схопили хлопця просто на вулиці, затягнули в автомобіль і зникли. Правоохоронці розшукують мінівен темно-коричневого кольору з номером АА5462ВХ. Марка автомобіля встановлюється. За попередніми даними, автомобіль знаходиться на території Києва.

Нагадаємо, у жовтні в Деснянському районі Києва люди зі зброєю викрали чоловіка і відвезли в невідомому напрямку.

П'ятеро невідомих зі зброєю в руках схопили і заштовхали чоловіка в автомобіль Volkswagen T5, після чого попрямували у бік виїзду зі столиці.

Інцидент також стався посеред білого дня - близько 15:45.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, під Івано-Франківськом зникла безвісти 15-річна школярка.

3 січня приблизно в 7:00 ранку дівчина пішла з дому, проте з тих пір так і не повернулася. Рідні у розпачі та просять допомогти відшукати юну дівчину.

Також Знай.ua писав, чоловік, озброєний ножем, викрав пасажирськмй автобус і вбив кількох людей.

Інцидент стався 25 грудня в окрузі Лун'янь провінції Фуцзянь на південному сході Китаю. За попередніми даними, в результаті нападу п'ятеро загинули, більше 20 постраждали, а самого злочинця вдалося затримати.