У вівторок, 4 вересня, для скандального політика Надії Савченко продовжили запобіжний захід: вона пробуде під вартою до 30 жовтня.

Про це йдеться у повідомленні столичного Шевченківського районного суду.

"Клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно Савченко задовольнити. Продовжити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без визначення розміру застави...", - заявив суддя.

22 березня в Раді Надію Савченко позбавили депутатської недоторканності, дозволивши затримати і заарештувати. 23 березня суд заарештував депутата без права застави. 13 липня запобіжний захід продовжили ще на два місяці. Савченко підозрюють у підготовці терористичного акту, змові з метою насильницького повалення конституційного ладу, підготовці до посягання на життя державних діячів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Українці мільйонами тікають за кордон

Кожного року з України з різних причин їде близько 1 мільйона чоловік. Цілі можуть бути різні: заробітки, ПМЖ, навчання, але факт залишається фактом: країну залишають багато людей і досить регулярно.

Українських водіїв попередили про важливі зміни

В Україні для водіїв почали діяти нові правила: тепер при продажу автомобіля власнику немає потреби знімати його з обліку: транспортний засіб відразу будуть перереєструватися на нового господаря.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Уляна Супрун розвінчала популярний міф про споживання алкоголю. Для підтвердження своєї точки зору чиновниця послалася на дослідження впливу алкоголю на здоров'я людини від вчених міжнародної колаборації Global Burden of Diseases.

Як повідомляв "Знай.uа" в Україні змінять систему нарахування та виплати пенсій.

Також "Знай.uа" писав про те, що студенти київський парк перетворили на звалище. Гори порожніх пляшок від алкогольних напоїв, безліч сміття та випалену галявину залишили після себе першокурсники Київського політеху.