Посол Палестини в Росії заговорив про абсолютне визнання законності анексії Криму Росією.

Про це повідомляють російське ЗМІ.

Так, дипломат додав, що палестинська влада повністю підтримує дії Росії під час анексії Криму у 2014 році та проведення незаконного "референдуму" на території пів-острова.

Зокрема, він послався на право народу на самовизначення не звертаючи увагу на агресивність російських військових.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

"Ми виступаємо за наше право на самовизначення і вважаємо, що і будь-який інший народ має таке право", – заявив дипломат.

Посол також повідомив, що визнання Криму російським може відбутися за результатами обговорення “нагальних питань на двосторонній основі”.

Разом з тим варто відзначити, що президент США Дональд Трамп знову заявив про можливість визнання анексованого Криму російським.

Повідомляється, що таке висловлювання нібито прозвучало в кулуарах Білого дому після підписання законопроекту про військові витрати.

Зокрема, видання стверджує, що Трамп висловив бажання скасувати директиву Конгресу, що перешкоджає визнанню суверенітету Росії над Кримом.

На його думку, десятки положень законопроекту є неконституційним втручанням в його повноваження як головнокомандувача.

Крім того варто додати, що 28 липня під час офіційного засідання Російська Рада Федерації одобрила законопроект про встановлення 19 квітня як пам'ятної дати - "Дня прийняття Криму, Тамані та Кубані до складу Російської імперії (1783 рік)".

Російські пропагандисти у досить дивний спосіб пояснили законність дій військових у 2014 році.

"У її назві (нової" пам'ятної дати "- ред.) Відображені справжні геополітичні події, що спонукали 19 (8) квітня 1783 року Велику імператрицю Катерину II підписати Найвищий Маніфест про прийняття Кримського півострова , острова Таман і всієї Кубанської сторони під державу Російську".

Євросоюз продовжив санкції проти Росії через анексію Криму

Нагадаємо, Трамп підкине Україні 250 млн, але є одна проблема.

Як повідомляв "Знай.ua", дві європейські країни підтримали декларацію Трампа.

Також "Знай.ua" писав, що в ООН знайшли спосіб, як приструнити Путіна.