У неділю, 7 жовтня, на всіх чекає довгоочікуваний футбольнй матч "Динамо" проти "Олімпіка". У зв'язку з футбольним матчем на НСК "Олімпійський", обмежать вхід на три станції метро в центрі Києва, а саме "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Про це повідомляє прес-служба "Київського метрополітену".

Закриття станцій не буде, але керівництво метрополітену вельми рекомендує скористатися альтернативними точками входу в метрополітен.

"У зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між "Динамо" і "Олімпік" можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що дані заходи можуть бути прийнятими після завершення матчу. При цьому у метрополітені наголосили, що в цей час станції закриватися не будуть.

Сподіваємося, це обмеження на вхід в Київський метрополітен не створить великих складнощів в міському трафіку. Вже до початку наступного дня вхід на зазначені станції буде циркулювати в звичайному режимі. Також організатори самого матчу радять приїжджати на стадіон заздалегідь, щоб не створювати товкучок на станціях метрополітену. Всім гарного настрою. Нашому рідному "Динамо" перемоги!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Знай.ua" повідомляв раніше: Паніка в метро: одна зі станцій заміновано. Співробітники правоохоронних органів провели перевірку рюкзака, залишеного в переході, біля входу на станцію. Всередині були знайдені дитячі речі. Ніяких вибухонебезпечних предметів знайдено не було.

"Знай.ua" писав по темі: Осторожно закрито: київське метро анонсувало двохрічний ремонт. "Ескалатори в метрополітені - це обладнання, яке працює досить давно і вимагає постійних капітальних ремонтів після проходження певного періоду. Відповідно, 9 жовтня у нас будуть починатися капітальні ремонти усіх ескалаторів на станції метро "Арсенальна". Вони будуть проводитися по черзі - то є по одному ескалатору. Це дуже масштабні роботи, вони займуть часу до 2020 року", - повідомила радник директора Київського метрополітену Наталія Макогон.